Steven Wardenier

Privacy policy

Wie zijn wij?

Steven Wardenier business consultant, gevestigd aan de wind 18 136VM te Almere, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens. Deze persoonsgegevens zijn weergegeven in de privacygegevens. De website www.stevenwardenier.com is bedoeld informatie te verstrekken en in contact te komen met potentiële klanten. Deze website dient niet gebruikt te worden als webshop. 

Heeft u vragen over de privacy? dan kunt u contact met Steven Business consultancy via steven@wardenier.eu of Info@jmbc.nl. Geef hierbij duidelijk aan dat het betrekking heeft op de privacyverklaring van de website http://www.stevenwardenier.com

Deze website is ontworpen en wordt beheert door JM Business Consultancy

Welke persoonsgegevens verwerken wij en waarom?

Doordat u gebruikt maakt van de diensten aangeboden door Steven Wardenier Business consultant, worden uw persoonsgegevens verwerkt door ons. Het kan ook zijn dat u zelf deze gegevens verstrekt aan ons. Hierna volgt een overzicht van de persoonsgegevens die door ons worden verwerkt:

  • Persoonsgegevens die u zelf aan ons verstrekt middels het invullen van formulieren, zoals: voor- en achternaam, adresgegevens, telefoonnummer, e-mailadres en overige gegevens die worden verstrekt in correspondentie en telefonisch
  • IP-adres
  • Uw activiteitsgegevens op onze website
  • Uw internetbrowser en apparaat
  • Locatiegegevens
  • Uw surfgedrag over onze website en andere websites. 

Welke persoonsgegevens verwerken wij en waarom?

De website www.stevenwardenier.com of de diensten die op de website worden aangeboden hebben niet de intentie om gegevens van website bezoekers jonger dan 16 te verzamelen. Echter, is het niet mogelijk dit te controleren en raden wij ouders aan om de online activiteiten van hun kinderen in de gaten te houden en te voorkomen dat deze gegevens zonder toestemming van een ouder of voogd verzameld worden. Mocht u vragen hierover hebben of bent u ervan overtuigd dat wij zonder toestemming gegevens van minderjarige heeft verzameld, neem dan contact met ons op. Dan kunnen wij ervoor zorgen dat deze informatie vernietigd wordt. 

Waarom verwerken wij persoonsgegevens?

Wij hebben de volgende redenen om persoonsgegevens te verwerken:

  • Uw vragen te beantwoorden die u achter laat op de website
  • Door uw gedrag op onze website te analyseren kan Fuhr de website verbeteren en het aanbod van informatie en diensten op u afstemmen
  • Door het analyseren van uw surfgedrag kunnen wij de website beter afstemmen op uw voorkeuren.

Hoe lang worden uw persoonsgegevens bewaard?

Uw persoonsgegevens worden niet langer bewaart dan nodig is om de doelen te realiseren die zijn gegeven in de vorige paragraaf. Wij maken gebruik van de bewaartermijnen uit wet- en regelgeving. 

Worden uw persoonsgegevens gedeeld met derden?

Uw gegevens worden niet verkocht aan derden. Wij nemen hier de verantwoordelijkheid voor. 

Cookies die worden gebruikt op de website

Op de website wordt gebruik gemaakt van analytische, tracking en functionele cookies. Een cookie kan omschreven worden als een bestand wat wordt opgeslagen na het eerste bezoek aan de website. De cookies worden om te zorgen dat de website goed werkt. Daarnaast worden ze ingezet om de website te optimaliseren en op uw voorkeuren af te stemmen. Bij het eerste bezoek aan de website wordt u toestemming gevraagd voor het plaatsen van dee cookies. U kunt u via uw internetbrowser afmelden voor cookies. Mocht u meer willen weten over cookies dan kunt u op onder andere de volgende website meer informatie verkrijgen over cookies en het gebruikt hiervan: https://www.consumentenbond.nl/internet-privacy/wat-zijn-cookies

Welke rechten heeft u m.b.t uw gegevens?

U heeft ten alle tijden het recht om uw gegevens in te zien, te verwijderen of te corrigeren. U kunt ten alle tijden uw toestemming voor het verwerken van deze gegevens intrekken of bezwaar maken tegen de verwerking hiervan door Steven Wardenier Business Consultant. U heeft het recht om ons te vragen uw gegevens te verstrekken aan u of aan een andere organisatie. U kunt bovenstaande doen door naar ons te mailen. Zorg dat u zich hierbij kan identificeren zodat wij kunnen achterhalen dat u daadwerkelijk de aanvrager van uw gegevens bent. Mocht u alsnog een klacht in willen dienen dan heeft u de mogelijkheid dit in te dienen bij de nationale toezichthouder, de autoriteit persoonsgegevens. U kunt dit doen via de volgende website: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons